Odstartuj svou kariéru soutěží Best in Design

12. 1. 2020 | Vendula Procházková

Jsi mladý designér, studuješ design, nebo Tě zkrátka baví vytvářet něco zajímavého a kreativního? Chceš ukázat, co dokážeš? Nakopnout svoji kariéru? Tak právě Ty by ses měl přihlásit do soutěže Best in Design, která odstartuje letošní Zlin Design Week!

Vytáhni své práce ze šuplíku a ukaž, co dokážeš. Máš originální, kreativní nápady a tvoříš v oblasti industrial design, product design, communication design nebo fashion design? Právě Ty se můžeš stát dalším držitelem titulu Best in Design. Soutěž Ti pomůže dobýt svět designu a zapsat se do povědomí veřejnosti. Setkáš se s inspirativními lidmi a dalšími designéry a k tomu můžeš získat finanční odměnu v hodnotě až 1500 €. Je to jen na tobě. Nápadům se meze nekladou.

Letošním tématem týdenního festivalu Zlin Design Week je SPOLUPRÁCE, takže pokud jsi součástí tvůrčího uskupení, klidně se přihlaste společně. Je to zdarma a přihlásit můžeš tolik prací, kolik chceš. Jen musí být vytvořené po 1. 1. 2018. Tak neváhej a pošli nám svou práci do 29. 2. 2020! Ty nejlepší vyhlásíme 1. 5. 2020 na slavnostním Openingu Zlin Design Weeku.

Úřadující nositelkou titulu Best in Design je Lucie Horáková, která vloni zaujala interiérovým osvětlením TUBO. Předloni se vítězkou stala Markéta Nováková, která porotu oslovila skládací koloběžkou Lunt. 

Lucie Horáková - TUBO
Vítězná práce Lucie Horáková s názvem TUBO

Spousta dalších předchozích výherců žije svůj designérský sen. Denisy Lukáčové si po soutěži všimla sklářská společnost LASVIT. Rectangle boty Marie Niny Václavkové byly k vidění v Metropolitním muzeu umění v New Yorku. Jana Potiron po soutěži založila vlastní značku Grung design s nábytkem a interiérovým designem. Fashion designér Lukáš Krnáč v roce 2017 prezentoval svou módní kolekci na Mercedes Benz Prague Fashion Weeku a od té doby ho tam můžete vídat pravidelně. Pokud Tě zajímají vítězné práce všech ročníků, mrkni se tady a přesvědč se, že spektrum je opravdu široké a vítězem se může stát kdokoliv.

Vzbudila v Tobě soutěž chuť dobýt svět? Přečti se podrobnější informacesoutěžní podmínky, a pak už jen stačí přihlásit svou práci přes registrační formulář. Titul Best in Design 2020 čeká možná právě na Tebe.