Proč se sprchovat v koupelnách ELEMENTS?

12. 5. 2021 | Lucie Kubínová

Koupelna, která vystupuje z davu? Relaxační atmosféra, velkoformátové obklady, současné trendy a ekologičnost i ekonomičnost výrobků pohromadě. Že to není možné? Přesvědčte se sami.Tohle všechno totiž zastává každá z koupelen, která je navržena a vytvořena společností ELEMENTS. A že i tohle vám nepřijde dostatečně přesvědčující? Tak tady je několik důvodů, které vás donutí se v ELEMENTS sprchovat.

Ještě se neznáme?

Potěšení je i na naší straně. Jsme koupelny Elements. Koupelny se základní vizí – pochopení potřeb zákazníků. Nabízíme poskytnutí inspirace, pomoc výběru i realizaci na míru. Orientujeme se v trendech a inovativních prvcích, abychom přišli vždy s tím, co si žádají naši zákazníci. Nikoho neodmítáme, ba naopak, přijímáme každou výzvu, která je klíčem ke spokojenému zákazníkovi.

Ne jedna, ale hned několik nabízených možností!

Pouhá síť, která nabízí koupelny a šmytec? Právě naopak, přicházíme rovnou s několika možnostmi, které jako firma nabízíme. Od načerpání inspirace z již zhotovených koupelen, přes konzultační schůzky, ladění a doladění veškerých detailů a následnou realizaci. Dbáme na bezpečnost, a proto je pro nás stěžejní jak doprava, tak samotná montáž našimi odborníky, aby vše sedělo tak, jak má.

Ke všem našim zákazníkům natahujeme pomocnou baterii, teda ruku, hned v 11 městech po celé České republice. Koupelnová studia Elements jsou neustále v růstu a k nalezení je také ve Zlíně, konkrétně v areálu Svit, v obchodním domě v Táboře, nebo nově své dveře otevírá studio i v Opavě.

Elements koupelny nejsou jen o nás, jakožto o umyvadlech či vanách, jsou především o vás jako zákaznících. O vašich touhách a přáních. Pokud budete chtít vytvořit koupelnu stylu glamour, koupelnu v nadčasovém stylu, elegantní klasiku či francouzský venkov, bude to pro nás čest. Orientace v trendech v koupelnách je pro nás samozřejmostí. V nabídce máme také řadu nadčasových produktů od koupelnového nábytku, baterií, keramiky až třeba po sprchové kouty.

A že chcete mít koupelnu s velkým oknem uprostřed? Klidně, je to totiž výhoda, protože se můžete například kochat příjemným výhledem na zeleň, a nebo třeba sledovat souseda, jak vede boj s přetékající baterií a utahováním kouhoutků.

Zveme vás všechny, kteří chtějí svou koupelnu proměnit v poklidnou oázu radosti, relaxu a místa pro načerpání ranní síly a regenerace na večer.

Tak co? Přesvědčily vás tyto důvody k tomu si příště nechat zhotovit koupelnu pomocí ELEMENTS? Nás ano, sice ne tak úplně doslova, ale ELEMENTS nás přesvědčily o svých designových prvcích, které tečou proudem stejně tak, jako ty naše na Zlin Design Weeku. Proto jsme rádi, za možnost partnerské spolupráce s touto společností.

Více informací či fotek si můžete prohlédnout na webových stránkách. www.elements-cz.cz