Workshopy KONFERENCE ZDW

V rámci doprovodného programu Konference ZDW 2023, která se uskuteční 9. května v Impact Hub Zlín, jsou k dispozici 3 edukativní workshopy. Po zakoupení vstupenky je možné přihlásit se na jeden z workshopů, který je přístupný zdarma, ale kapacita u každého z workshopů je omezená na 15 účastníků. 

Propagujme přístupně aneb proč mít přístupnost na své straně

Chcete obsah publikovaný na webu a sociálních sítích dostat k co nejširší skupině zákazníků? Rádi byste se vyvarovali chyb, které mohou vašim potenciálním zákazníkům zhoršit přístup k tomu, co jim chcete sdělit? Nebo které dokonce mohou být i podnětem pro negativní reklamu či kritiku vaší společnosti? (Nezapomínejme, že v marketingu často rozhodují emoce.)

Na praktických příkladech ukážeme, na co si dát pozor, pokud publikujeme informace na sociálních sítích a jak propagovat své aktivity přístupnější formou. Z workshopu si odnesete Přístupnostní desatero marketéra, které společně zformulujeme, a které pak využijete při publikování nového obsahu.

Lektor: Radek Pavlíček
Čas: 12.45–14.45
Místo: Impact Hub Zlín

Hra na inkluzi

Hra na inkluzi využívá vědecké poznatky o inkluzi a dělá z DEI+ součást vaší DNA. DEI+ je zkratka pro diverzitu, rovnost a inkluzi. Znamená spravedlnost a sounáležitost pro každého.

Na workshopu budou účastníci rozděleni do týmů, které budou diagnostikovat obchodní výzvy! Pokud si váš tým dokáže vybudovat důvěru a otevřeně sdílet různé perspektivy, uspějete! Najměte si nový tým! Komu svěříte vedení svého příštího stěžejního produktu? Kdo se k vám bude „hodit“ a lépe doplňovat? Čelte noční můře v oblasti vztahů s veřejností. Ale ne, váš generální ředitel řekl něco velmi nevhodného. Dokáže váš tým vymyslet nejlepší reakci?

Lektor: Anthony Giannoumis
Čas: 14.15–16.15
Místo: Impact Hub Zlín

Design výzkumných metod v oblasti sexuality a intimity

V oblasti výzkumu designu se dosud věnovalo sexuálnímu zdraví jen velmi málo, zejména pokud jde o skupiny uživatelů, jako jsou lidé s chronickými chorobami, LGBTQI+ nebo klinická populace, u nichž se objevují zprávy o dvojí stigmatizaci. Na tomto workshopu se podělíme o metody designového výzkumu vyvinuté moderátory, které se zabývají různými dimenzemi sexuality a intimity pro nejrůznější skupiny uživatelů.

Lektorky: Ana Correia de Barros & Joana Couto da Silva
Čas: 15.15–17.15
Místo: Impact Hub Zlín