Domů → Řečníci → Dr. Anthony Giannoumis

Dr. Anthony Giannoumis

Lídr v oblasti inkluzivních inovací a designu, akční výzkumník a sociální podnikatel

Anthony je jedním ze světových lídrů v oblasti inkluzivních inovací a designu. Je akčním výzkumníkem, sociálním podnikatelem, a tudíž tím posledním, koho byste chtěli mít ve svém sportovním týmu.

Po celém světě přednáší o inkluzivním leadershipu aneb „průvodce heterosexuálního bílého muže, jak držet hubu“. Jeho hlavní motivační myšlenka ukazuje jednu slepou skvrnu, kterou musí všichni generální ředitelé překonat, aby mohli vést inkluzivně, a 7 krásných vítězství, která se v programech MBA neučí.

Je spoluzakladatelem společnosti Inclusive Creation a tvůrcem hry Inclusion Game. Stojí za 4 základními principy univerzálního designu. Je celoživotním zastáncem diverzity a inkluze, oblíbeným mentorem a reverzním mentorem a držitelem mnoha ocenění OSN za své inkluzivní inovace. Je autorem skromných 50 vědeckých článků o inkluzivním designu a byl zakladatelem sítě EQUALS-EU pro genderově inkluzivní inovace, která zastupuje více než 24 zemí. Byl příjemcem grantů na výzkum a inovace v hodnotě 12 milionů eur, a jak si jistě dokážete představit, byl vždy tím posledním vybraným na hodině tělocviku.

Přístupnost: překlad do CZ

Inclusive creation  → Inclusion game  → 4 fundamental principles of universal design  → 50 scientific articles  → EQUALS-EU  →

O přednášce:

informace o přednášce budou brzy zveřejněny

Impact Hub Zlín Jazyk: angličtina