Staňte se součástí Fashion Show 2024: Zlin Design Week spouští Open Call na modely/ky

7. 2. 2024 | Marie Herynková

Zlin Design Week, který je již 10 let kolébkou mladých umělců, nadšenců do vzdělávání, komunikace, designu a módy, odhaluje budoucnost letošního programu a hledá k němu posily. Jednou z programových částí festivalu je připravovaná Fashion Show, při které představí své kousky designéři a designérky z různých koutů světa. Co ale převtěluje návrhy v realitu, jsou právě jejich nositelé a nositelky. Otevřené přihlašování pro modely*ky všech věkových kategorií probíhá od 7. února do 3. března a přihlásit se může opravdu každý.

Koncept přehlídky „Future is a Spectrum“ podtrhuje dynamickou povahu budoucnosti, jež není omezena na jedinou lineární cestu, ale rozprostírá se jako rozmanité spektrum možností. Každý bod tohoto spektra reprezentuje jedinečný aspekt možné reality, vytvářející pestrou a propojenou tapisérii budoucího vývoje.

Jak se stát součástí Fashion Show ZDW 2024?

Kdo se může přihlásit do Open Callu? Každý! Zlin Design Week hledá diverzní modelky i modely různých tváří a tvarů, všech věkových kategorií, bez ohledu na předchozí zkušenosti. Je to příležitost pro kohokoli, kdo má chuť ukázat svůj talent a vášeň pro design.

  • Jak se přihlásit? Z důvodu ochrany osobních údajů zasílejte níže přiložené požadavky do 3. března na e-mailovou adresu: fashionshow@zlindesignweek.com
  • Jméno, příjmení a věk
  • Odkud jste
  • Výšku a míry postavy (obvod hrudníku, v pase a bocích, vel. obuvi)
  • 3 fotky: z profilu, z čela a celé postavy

Hlavní festivalová módní přehlídka se uskuteční během pátečního programu festivalu Zlin Design Week, který vzniká pod záštitou Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati a uskuteční se od 8. do 14. května 2024. Vstupenky bude možné zakoupit už počátkem března.

Zajímají-li Vás konkrétní body programu, buďte s námi. Pro bližší informace sledujte odkazy na webovou stránku nebo Instagramový profil.