Online řečníci Konference Zlin Design Weeku

2. 4. 2021 | Vendy Procházková

Konference Zlin Design Week se blíží! My jsme pro Vás ale vyzpovídali letošních 6 řečníků, kteří budou předávat nové myšlenky, inspiraci a zkušenosti už nyní. Odborníci z Česka i ze světa se v novém online formátu zaměří na téma spolupráce designu a marketingu. Sledovat je bude možné odkudkoliv a zdarma. 

A co odpověděli na otázku, jaký je jejich nejoblíbenější podcast v současné době? 

Sandra Kumorowski 

Odbornice na marketing a strategii

“Nejvíce nyní poslouchám The Week in Art podcast, což je podcast od The Art Newspaper. The Art Newspaper je mezinárodní online a tištěný časopis, který publikuje články o mezinárodním uměleckém světě. Kromě novinek, časopis také publikuje recenze a komentáře významných hráčů na umělecké scéně. Témata o umělcích a uměleckém trhu v minulosti a současnosti jsou nyní středem mého doktorandského výzkumu.”

Více o Sandře zjistíte tady  

Jan Klusoň

Expert na firemní kulturu 

“Podcasty si zas tak moc nejedu a dávám opravdu přednost knihám a nebo poslouchám Blinkist. Kdybych měl ale zmínit jeden podcast, který si čas od času pustím, tak bych zmínil asi The Tim Ferriss Show, kde se člověk může dozvědět mnoho zajímavých věcí od skvělých lidí.

Více o Honzovi zjistíte tady. 

Maksimilian Kallhed

Kreativní podnikatel 

“Rád poslouchám podcasty při běhu. Mým nejoblíbenějším je The Daily od New York Times, ale také rád poslouchám švédskou rádiovou show s názvem P3 Soul. Mats Nileskär je fenomenální novinář, který poskytuje rozhovory s rappery a umělci z oblasti R&B o jejich tvůrčím procesu.”

Více o Maksimilianovi zjistíte tady. 

David Parrish

Britský expert na kreativní průmysly

“Právě teď se hodně učím o makroekonomii, technologii blockchainu a kryptoměnách. Je to opravdu zajímavé a čekají nás velké změny. Jedním z mých oblíbených podcastů ohledně těchto věcí je „Pomp Podcast“ od Anthonyho Pompliana.” 

Více o Davidovi zjistíte tady. 

Joana Lacerda 

Portugalská podnikatelka a koučka

„Můj oblíbený podcast je“ Bom dia, evidentní „, je to v brazilské portugalštině, je to velmi dívčí a také o podnikatelských věcech pro kreativce.“

Více o Joaně zjistíte tady.