Přijď ochutnat pořádně propečený design do ZDW 360°!

31. 3. 2021 | Vendy Procházková

Chuťové buňky ve spojení s designem? To tady ještě nebylo.

Svět onlinu je momentálně něco jako denní krajíc chleba (s marmeládou), a proto jsme všem členům online platformy Design KANTÝNA nabídli možnost ukázat svou práci ve 3D online prostoru. Designéři mohli přihlásit jakékoliv práce, na které jsou hrdí a je jim líto je schovávat doma ve skříni. A že “Bez práce nejsou koláče”? Toho se u nás neboj. Designéři pracovali dnem i nocí, takže koláčů máme spoustu. Je libo s mákem, povidly nebo tvarohové?

Pro výstavu nejlepších chuťovek z Best in Design 2020 vznikla virtuální galerie, kterou jsme se rozhodli si nechat a dali jí název ZDW 360°. Je pro nás důležité si pomáhat, spolupracovat a umožnit mladým designérům růst. Právě proto jsme se rozhodli spojit se s Design KANTÝNOU, online platformou, která sdružuje designéry všech chutí, a ukázat lidem, co se děje v jejich kuchyních. Díky této výstavě mají možnost zhlédnout jejich práce stovky lidí i na mezinárodní úrovni.

Na této pořádně vypečené výstavě vystavuje své práce 20 vybraných designérů a rozproudí tak chuťové buňky i tobě. Ochutnat můžeš nejen tu českou a slovenskou, ale i zahraniční kuchyni, například z Bulharska, a to z oblasti grafického, digitálního, produktového, obuvního či oděvního designu.

No, a už nezbývá nic jiného, než ti popřát dobrou chuť a příjemné pokochání se všemi napečenými pracemi. A že jsi už dnes plný? To nevadí, výstava běží celý měsíc, takže máš čas si chodit uždibovat až do 29. 4. 2021 na platformě Mozilla Hubs.

Do jídelny (čti virtuální výstavy) se dostaneš tudy. 

Pro více informací a nová upozornění doporučujeme navštívit web, FacebookInstagram ZDW.