Ukaž, co jsi napekl – ZDW 360 X Design KANTÝNA

19. 2. 2021 | Vendy Procházková

První virtuální výstava top 30 prací mezinárodní soutěže Best in Design 2020 je za námi a na poli onlinu byla velmi úspěšná. A právě proto jsme se rozhodli si tento virtuální prostor na Mozilla hubs nechat, dát mu nové jméno, a umožnit tak designérům prezentovat své práce v online době.

Připraveni? Představujeme vám naši virtuální galerii ZDW 360!

Moc dobře víme, že spousta designérů nemá v současnosti možnost vystavit své práce, proto jim chceme umožnit je vystavit alespoň ONLINE. Nabízíme výstavní prostor zadarmo, kde mohou práce vidět stovky lidí i na mezinárodní úrovni a hledáme mladé designéry do 30 let, kteří doma pracovali, vytvářeli a chtějí své práce sdílet s ostatními. 

Spojili jsme se s Design KANTÝNOU, kterou jsme vytvořili v rámci minulého ročníku Zlin Design Weeku. Kdo Design KANTÝNU ještě nezná, je to online platforma pro setkávání designérů, kde mohou sdílet inspiraci, diskutovat, hledat radu nebo navazovat spolupráci. Designéři tam sdílí všechny své pochoutky, které kdy napekli. Za to jim moc děkujeme a jsme rádi, že taková platforma mohla vzniknout a v rámci ní i tato výstava! Tak se taky přidej a něco hezkého nám upeč! 

Formát i téma práce jsou libovolné – ať už jsi designér oděvu, obuvi, produktu, prostoru, věnuješ se grafice či digitálu, v ZDW 360 pro tebe máme místo. Tentokrát nás zajímá design z tvé kuchyně, takže stačí, když budeš členem Design KANTÝNY na Facebooku a ukážeš, na čem jsi pracoval. Své práce můžeš zasílat do 7. 3. 2021 přes online formulář na Design kantýně. Ještě můžeme prozradit, že to nebude jen tak ledajaká výstava, ale bude pořádně vymazlená. A tam rozhodně nesmíš chybět. 

Aby ti nic neuniklo, sleduj náš web, facebookinstagram. Těšíme se na tebe!