Časté otázky

Pro koho je Konference určena?

Konference Zlin Design Week se stala platformou pro zkoumání specifických potřeb lidské různorodosti, sociálního a environmentálního dopadu produktů a služeb nebo nových participativních způsobů navrhování, pozorování a týmové práce. Letošní ročník je opět věnován tématu univerzálního designu, ale nebude se věnovat pouze odborným tématům, ale dojde k rozšíření do oblasti marketingu a kreativního průmyslu. Konference je tedy určena pro kohokoliv, kdo si chce rozšířit své obzory a načerpat inspiraci – ať už jste student, zkušený designer, freelancer, kulturní manažer, kreativec nebo zástupce z řad firem či veřejného sektoru. 

V jakém jazyce bude Konference probíhat?

Naši řečníci jsou převážně ze zahraničí, proto proběhne celý program Konference v angličtině, ale Diskuse k projektu Univerzální design a Mapování kreativních průmyslů bude v češtině. V ceně vstupného je však možné zapůjčení tlumočnických sluchátek se simultánním překladem do češtiny i angličtiny.

Jak bude vypadat finální program?

Na Konferenci vystoupí celkem 14 řečníků v rámci přednáškových bloků a panelových diskusí. Součástí programu budou také tři workshopy tematicky zaměřené na prostor, služby, komunikaci a produkt. Po celý den bude návštěvníkům umožněn vstup do prostoru Openspace, kde proběhne panel Asociace českého průmyslového designu s přednáškami, ale bude sloužit také jako chill-out zóna k seznámení se s ostatními, diskusi, ale i získání nespočtu kontaktů. V průběhu dne bude pro návštěvníky připraven catering i 2 venkovní food trucky – Racoon Foodtruck a Gyradiko Street Food. Po skončení Konference jsou všichni zváni na afterparty.

Pro koho je určena studentská sleva?

Studentům nabízíme možnost zakoupit si vstupenku za nižší cenu. Studentská sleva je určena pro studenty denní formy studia. Platí zde stejné podmínky, jako například u státních slev na dopravu. Je možné se prokázat například kartou ISIC, nebo jiným potvrzením s razítkem školy a podpisem. Sleva se ověřuje u vstupu na Konferenci.

Kam mi přijde vstupenka?

Lístek ti dorazí na e-mail, který uvedeš při placení vstupenek. Vstupenky lze zakoupit přes službu GoOut. V případě, že vstupenka nedorazila nebo se vyskytl jiný problém, zkontroluj prosím složku spam. Případně nás kontaktuj a my ti pomůžeme situaci vyřešit.

Zajímá tě něco dalšího?

Ozvi se nám →

Nenech si nikoho utéct!