Marvan Shamma

Innovative Tech Leader

Marvan Shamma je respektovaný tech leader, jenž posledních 15 let kombinuje svou expertízu v oblasti umělé inteligence, zkušenosti s budováním vlastních startupů a výjimečné dovednosti v řízení lidských zdrojů. Poslání spoluzakladatele a ředitele českého startup OneProve spočívá ve "sdílení zkušeností a pomáhání ostatním růst", což mu pomohlo vybudovat si reputaci uznávaného mentora a kouče, zejména v oblasti inovací, technologií a budování vysoce efektivních týmů.

O přednášce:

5. května 2020 Kongresové centrum Zlín Jazyk: čeština

Napsali o řečníkovi

Česká spořitelna:

Do dalšího dílu podcastu Pomáháme dobrým myšlenkám od České spořitelny si Andrea Studihradová pozvala mentora, kouče a tech leadera Marva Shammu. Toto povídání bude velice inspirativní, Marv totiž dokáže spojit opravdu nespojitelné a mimo jiné se věnuje snoubení inteligence, technologií a emocí.

Přečíst článek →
E15:

Investice do firem zabývajících se umělou inteligencí prudce rostou. Přesvědčil se o tom i český start-up OneProve, který vyvíjí aplikaci na rozeznávání padělků. Když hledal investora, dostal kupu nabídek. Boom umělá inteligence zažívá například díky rozvoji aut bez řidičů, říká šéf OneProve Marvan Shamma.

Přečíst článek →

Nenechte si nikoho utéct!