Minulé ročníky

2019

REVOLUCE

2019

REVOLUCE

Změna zavedených standardů. Touha probudit v sobě kousek rebelského ducha, vymanit se ze spárů pravidel a dojít ke svobodě myšlení a pokroku. I tak může dojít k REVOLUCI, která minulý rok prostoupila celým programem největší přehlídky designu na Moravě.

2018

HRA

2018

HRA

Čtvrtý ročník festivalu návštěvníkům ukázal, že design je HRA a my jsme si s designem skutečně vyhráli v několika částech Zlína. Ať už na výstavách na Zlínském zámku, workshopech Vepřo knedlo design nebo na prknech zlínského divadla při konferenci, na které v roce 2018 přednášeli například Mehdi Saeedi, Ondřej Krátký nebo Lucie Koldová.

2017

OMEZENÍ

2017

OMEZENÍ

Soudobý design, práce firem, tvorba designérů a trendy z Česka i ze zahraničí. To všechno sjednoceno tématem OMEZENÍ. Na třetím ročníku konference řečnili Lex Pott, Studio SWINE nebo Jakub Mařík. Pořádali jsme exkurzi do TONu, kreativní workshopy i filmová promítání. Omezením jsme se rozhodně neomezovali.

2016

PRACHY

2016

PRACHY

I v roce 2016 jsme zaplnili ulice designem. Tématem druhého ročníku byly PRACHY a cinkalo to opravdu všude. Na výstavách v baťovském areálu Svit i na hlavním náměstí, na workshopech Vepřo Knedlo Design i na konferenci, na které tehdy promluvili Otto Fabri a Michal Vlček nebo Petr Pištělák.

2015

GENERACE

2015

GENERACE

První výstavy, první úspěchy, první zážitky. Zlín poprvné ožil designem na náměstí díky KOMA modulům. O výstavy na zámku se postarala kreativní skupina OKOLO v čele s Adamem Štěchem. Na konferenci přijel Maxim Velčovský i Veronika Ruppert. Premiéra se vydařila.