Tento rok patří ZDW!

Jakto? Protože nový ročník Zlin Design Weeku bude plný spolupráce a novinek!

Nenechte si nikoho utéct!

Jak si představit Konferenci ZDW?

Propojení designu a marketingu

Dva světy, které se navzájem potřebují a doplňují, ale ne vždy se chápou. Chceme ukázat, že díky jejich spolupráci vznikají ty nejdůležitější hodnoty, které tvoří základní stavební kámen pro produkt, značku i společnost.

Řečníci z celého světa


Inspiraci přivezeme i z krajin za velkou louží. Řečníci mají na své prezentace vyměřených třicet minut, po kterých se jich můžete zeptat na to, co vás zajímá – ať už při panelové diskuzi nebo později při coffee breaku.

Jeden den i noc


Kvůli třem hodinám vás do Zlína tahat nebudeme. Připravte se na nálož zážitků od rána do večera. Šestý ročník konference totiž opět přinese mnohem víc, než jen inspirativní a diskuze vyvolávající příběhy.

Co o Konferenci říkají?

„Na Konferenci ZDW jezdím od roku 2017 a musím říct, že letos to byl rozhodně nejlepší ročník. Jelo se na minutu přesně, což mě mile překvapilo, skvělý program a řečníci. Máte velký obdiv, tleskám a smekám kloubok. Jen tak dál!.”

návštěvník Konference ZDW 2019

„Naše organizace sídlí v Praze a ačkoliv děláme projekty po celé republice, uvítáme každou příležitost vyjet do regionů, vylézt ze své bubliny a načerpat inspiraci. To Konference splnila nad očekávání, měla naprosto profesionální organizaci a povedený výběr řečníků. Zlin Design Week má prostě kuráž a je jednou z nejprogresivnějších akcí svého oboru u nás.”

Michaela Holubec Birtusová

Czechdesign

„Jen málo oborových akcí u nás i jinde v Evropě má takovou atmosféru, kvalitu a perfektní organizaci, tak jako Konference ZDW. Maximálně jsem si užil Konferenci jako speaker a v dalších letech si ji rozhodně nenechám ujít ani jako návštěvník. Prostě srdcovka.”

Filip Koubek

řečník 2019