Všechno zavřené? Přednášky z Konference 2018 Ti to vynahradí

11. 3. 2020 | Adam Komůrka

S příchodem koronaviru a opatření, která kvůli němu vznikla, jsme museli přerušit prodej vstupenek na Konferenci Zlin Design Week. S celým týmem však na přípravách pokračujeme a co nejdříve Tě budeme o jejich průběhu informovat. Jelikož víme, že spousta z vás je teď díky zavřeným školám, ateliérům či kancelářím doma, připravili jsme zábavu, která Tě na rozdíl od Netflixu i něco přiučí. Záznamy přednášek z Konference Design & Marketing 2018 jsou teď výjimečně online pro všechny. Tak sleduj a inspiruj se!

Michal Pastier – zakladatel slovenské agentury Zaraguza

Michal je kreativním directorem a zakladatelem slovenské agentury Zaraguza. Získal více než 100 ocenění za kampaně pro Google, ESET, Jack Daniels a na Konferenci představil, jak kreativa funguje v praxi v kampaních.

Mehdi Saeedi – grafický designér z Teheránu

Grafický designér Mehdi Saeedi pochází z Teheránu a v současné době působí ve Philadelfii. Je známý především pro svou nápaditou práci s typografií. Na Konferenci promluvil o svých dílech a také o tom, jak vytvořil trh pro svou tvorbu.

Stephan Siedentopf – strategický marketing v Ogilvy

Stephan z Ogilvy na Konferenci přednášel o scéně rychle se vyvíjejících sil, které se mění v podnikání. Zmínil síly jako vznikající technologie, velké údaje, zákaznická síla a narušení (v podnikání, ekonomice a politice) či strategické zásady v moderním marketingu.

Jaroslav Beck – sound designer

Jaroslav Beck tvoří hudbu pro Blizzard Entertainment, EA Games nebo Disney. V době konání konference v roce 2018 rozšířil svou společnost Epic Music Productions i do Californie a začal tvořit pod jejím jménem soundtracky do světových her. Nyní jej všichni známe jako spoluzakladatele nejúspěšnější VR hry Beat Saber. Jaká byla jeho cesta?

Ola Mirecka – polská product designérka

Polská designérka působící v Dánsku, která si přes působení v LEGO vydobyla cestu do vlastního designového studia Nej Tak, Farvel.

Lucie Koldová – česká designérka nábytku a světel

Lucie Koldová je česká designérka nábytku a světel. V Praze působí jako art directorka české společnosti BROKIS vyrábějící exkluzivní svítidla. Na Konferenci se podělila o projekt Das Haus – návrh bydlení, který připravila pro mezinárodní veletrh interiérů v Kolíně nad Rýnem a který sama označuje jako svůj prozatímní velký životní projekt.

Steffen Saemann, Slavo Marušinec, Sylva Bébrová – Tchibo

Jak od základu vybudovat značku a vytvořit úplně novou kategorii? O příběhu kávové limonády Mazagrande promluvil tříčlenný tým v čele se Steffenem Saemannem, marketingovým ředitelem Tchibo. Složení doplnili Sylva Bébrová z Tchibo Bussines a Slavo Marušinec.

Ondřej Krátký – zakladatel Liftaga

Ondřej Krátký ve svých 28 letech vyhrál zlato na Young Lions, vzápětí opustil korporátní sféru a stal se jedním ze zakladatelů oblíbené služby Liftago. Co ho k založení Liftaga vedlo a čeho by se příště vyvaroval?

Konferenci Zlin Design Week připravujeme i letos a ačkoliv nám viry moc nepřejí, věříme, že SPOLU to dáme!