Inspiruj, motivuj a staň se držitelem titulu Best in Design 2022

9. 1. 2022 | Marie Herynková

Jsi mladý designér, studuješ nebo třeba rozjíždíš svoje studio? Baví tě hledat nová řešení a inspiraci? Myslíš, že máš talent, který stojí za to ukázat? Ano? Tak se nezapomeň po přečtení článku přihlásit do mezinárodní soutěže Best in Design, která odstartuje Zlin Design Week 2022.

Vytáhni své práce ze šuplíku (a nebo je tam raději ani neuklízej) a ukaž, co v tobě je. Díky svým originálním nápadům se můžeš stát příštím držitelem titulu Best in Design. Soutěž ti pomůže získat zpětnou vazbu na svoji práci, potkat se ze zajímavými osobnostmi a také se zapsat do povědomí veřejnosti. Jako bonus k tomu si s sebou můžeš odnést finanční odměnu v hodnotě až 1500 €.

Best in Design podporuje mladé designéry do 30 let – jednotlivce i kolektivy. Stejně jako v předchozích letech se bude soutěžit ve třech kategoriích: Product & Industrial Design, Fashion Design a Communication Design. Přihlášky jsou zcela zdarma. Prací realizovaných po 1. 1. 2020, které se v soutěži ještě neobjevily, můžeš přihlásit kolik chceš. A kromě registračního formuláře nikam nic neposíláš. Jednoduše není co ztratit a maximálně získáš zpětnou vazbu od poroty, finanční a mediální podporu.

Vzbudili jsme v tobě soutěživého ducha? Neváhej, klikni sem a přihlas svou práci do 28. 2. 2022!

A abys měl/a ve všem jasno, nezapomeň si přečíst pravidla soutěže.