We’re all in this together! Volné pokračování HSM si říká Zlin Design Week

7. 1. 2020 | Lucie Kubínová

SPOLUPRÁCE, spolu. Téma letošního Zlin Design Weeku, které koresponduje s komunikací, podporou, rozmanitostí či kreativitou. 

Jak probíhá společná tvorba mladých designérů, univerzit se zajetými značkami? Co oběma světům přináší? Jak vypadají produkty, které takto vzniknou a na rozdíl od školní tvorby mají jasně daná pravidla a mantinely, jež stanovila firma? S jakými strategickými a technologickými možnostmi se můžeme setkat? Existují obory, které dokážou inspirovat či ovlivňovat samotný design? Jak je užitečný pro uspokojení potřeb byznysu? To jsou témata, kterými se budeme během celého týdne zabývat, a promítnou se do do jednotlivých výstav, workshopů, Konference nebo také soutěže Best in Design.

Vystavuj svou práci na Zlin Design Weeku

Láká Tě být součástí největší přehlídky designu na Moravě? Díky Opencallu se do Zlin Design Weeku může zapojit každý. Ať už máš chuť tvořit, nebo dokonce nějakou práci na téma SPOLUPRÁCE v šuplíku máš, neváhej a přihlas se do Opencallu. Přihlásit do 14. 2. 2020 přes formulář na webu můžeš realizované i nerealizované práce, které vznikly spojením s firmou nebo institucí z komerčního i nekomerčního sektoru. Může se jednat o projekt ateliérů, samostatné aktivity studentů s konkrétní firmou/institucí nebo hotové výstavní projekty, pro které bude připravena zvláštní sekce. Práce nesmí být starší pěti let.

Ukaž světu, že jsi Best in Design

Další možnost, jak se do festivalu zapojit, je mezinárodní soutěž designérů Best in Design. Do soutěže se mohou přihlásit jednotlivci i kolektivy ve věku do 30 let. Výherce čeká nejen zpětná vazba od porotců, ale i finanční odměna ve výši až
1 500 €. Na webových stránkách najdeš více podrobných informací zároveň s registračním formulářem. Svou přihlášku můžeš poslat do 29. 2. 2020. Tak vytáhni všechna svá esa z rukávu a staň se právě Ty držitelem titulu Best in Design 2020.

Pracujeme, tvoříme, vyvíjíme, pomáháme, nasloucháme, smějeme se, rosteme a společně táhneme za jakýsi pomyslný provaz. Tohle všechno je krok k vzájemné SPOLUPRÁCI.

Tak si pojďme potvrdit, že tvořit spolu má smysl. 

via GIPHY